Đuričić iznenađen posetom protiv Borca: Banjalučani, gde ste?

Remi Borca i Panatinaikosa u meču prvog kola Lige konferencije

04.10.2024. 12:15
  • Podeli:
filip djuricic profimedia-66ffbdee73d66.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Borca i Panatinaikosa odigrali su nerešeno 1:1 u meču prvog kola Lige konferencije.

Banjalučani su osvojili istorijski prvi bod i postigli prvi gol u grupnoj fazi evropskog takmičenja.

Nemanja Maksimović, Filip Mladenović i Filip Đuričić bili su deo startnih 11 Panatinaikosa na gostovanju u Banjaluci. Svako od njih je želeo da bude deo spektakla pred punim tribinima Borčevog stadiona, ali je slaba poseta donekle pokvarila utisak.

Upravo o tome je govorio Đuričić.

"Drago mi je što je ekipa sa naših prostora u Evropi. Iskreno očekivao sam više publike jer Borac je prvi put u Evropi, očekivao sam pun stadion. Ali ok, valjda će biti bolje", osvrnuo se posle utakmice za Mondo.ba srpski internacionalac na slabu posetu u Banjaluci i tek 4.000 gledalaca na stadionu.

Fudbaler koji već više od decenije igra u inostranstvu žali što Panatinaikos iz Banjaluke nije odneo ceo plen, ali podseća da je gostovanje Borcu bilo "mina" za atinski klub.

"Mi smo u ovoj utakmici mogli više da izgubimo nego da dobijemo, jer smo u maloj krizi. Dominirali smo, ali smo primili jeftin gol iz prekida. Mogli smo u prvom poluvremenu sve da rešimo jer smo imali dominaciju, dosta šansi, ali šta da se radi. Ima još dosta da se igra i mislim da imamo kvalitet da uđemo u prvih osam", kazao je on.

Sudbina je htela da u četvrtak uveče jedan naspram drugog Đuričić nađe sa prijateljem Đorđem Despotovićem, koji je bio strelac jedinog gola na meču za Borac.

"Šalio sam se da neću sad pet godina moći da ostanem živ od njega", zaključio je fudbaler koji iza sebe ima 44 utakmice za reprezentaciju Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()