Imate pravo na jedan pokušaj: Dušan Vlahović nema dileme oko toga ko mu je idol

Vlahović igra u odličnoj formi pred Evropsko prvenstvo

01.02.2024. 13:00
  • Podeli:
Dušan Vlahović-65ae1d769966e.webp Foto: Alfredo Falcone/LaPresse via AP/Tanjug

Srpski fudbaler Dušan Vlahović kratko i jasno je stavio do znanja da mu je fudbalski idol Kristijano Ronaldo

Naime, na putu od svlačionice do terena na kome treniraju, igrači Juventusa upitani su jedno jednostavno pitanje: 

Ko je vaš fudbalski idol?

Igrači su davali različite odgovore, spomenute se legende fudbala poput Frančeska Totija, Ramosa, Mesija, Maradone, Del Pjera, Pirla, Ronaldinja, a srpski napadač bio je jasan:

"Kristijano, Kristijano", uzviknuo je Dušan Vlahović nakon što je najpre napravio krug oko kamere.

Srpski napadač u odličnoj je formi ove sezone, pa je tako na 20 nastupa za Juventus upisao 12 golova i tri asistencije. Posebno je raspoložen u poslednje vreme pošto je na poslednjih pet utakmica postigao šest golova i trenutno je drugi strelac Serije A.

Ekipa iz Torina trenutno se nalazi na drugoj poziciji Serije A na samo bod zaostatka u odnosu na Inter, koji doduše ima i utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()