Džajić se obratio fudbalerima u svlačionici: Alal vam vera

Hvala vam za sve šta ste do sada postigli, rekao je predsednik FSS igračima Srbije

20.11.2023. 14:47
  • Podeli:
Fudbaleri Srbije-655b636c14364.webp Foto: FSS

Na stadionu u Leskovcu svi su bili i nervozni, i uzbuđeni, i srećni, a na kraju raspevani i rečiti. U svlačionici fudbalske reprezentacije Srbije odmah je počelo da se slavi, kako to samo igrači znaju - spontano i veselo. 

A kada se sve stišalo, priliku da se obrati Orlovima iskoristio je. nekada vrhunski fudbaler, danas predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić. Imao je šal Srbije oko vrata.

"Napravili ste za vas lično i za srpski fudbal veliku stvar. Rekao sam vam nema lakih utakmica. Znao sam ja i pre svega ovoga da će biti teško. Alal vam vera. Nije lako boriti se sa pritiskom. Alala vam vera. Hvala vam za sve šta ste do sada postigli. Hvala vam što ste održali srpski fudbal ovakva kakav jeste i da nastavimo dalje. Da pokušamo da napravimo jedan mali komad na Evropskom prvenstvu. Mnogo vam hvala i alal vam vera", bio je kratak Džajić i počašćen je gromoglasnim aplauzom igrača.

Šampanjac je mogao da se otvori. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()