Enrike lepo govori o Mbapeu: Tvrdim da je najbolji igrač na svetu

A Liga šampiona samo što je počela

01.10.2023. 14:20
  • Podeli:
Kilijan Mbape-6511513ac090d.webp Foto: AP Photo/Aurelien Morissard/Tanjug

Nema više tenzija u PSŽ. Svi igraju fudbal sa istim ciljem - da se upiše pobeda više u ovoj sezoni. 

Luis Enrike, novi trener kluba iz Pariza, učesnika Lige šampiona, prvaka Francuske i ekipe koja u svojim redovima ima najveću zvezdu u Evropi govorio je biranim rečima o svom napadaču - Kilijanu Mbapeu

"Mislio sam da sam dovoljno poznavao Kilijana kao igrača i pre nego što sam došao u PSŽ. Ali, ono što sada mogu da dodam jesu njegove neverovatne tehničke i fizičke sposobnosti zbog kojih, bez dileme, tvrdim da je najbolji igrač na svetu. To ne govorim zato što sam njegov trener, već zbog svega što vidim. Takođe, mislim da pripada zatvorenom krugu od tri, četiri elitna fudbalera koji mogu sami da reše utakmicu, a Kilijan je među njima broj jedan", rekao je Enrike.

Mbape je najbolji strelac Lige 1, a da bude još bolji može ako se razigra u Ligi šampiona koja za koji dan igra tek drugo kolo. PSŽ će snage odmeriti sa Njukaslom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()