Epilog izbacivanja Onana sa Mundijala: Kamerunski golman oprostio od reprezentacije

Onana je za Kamerun debitovao 2016. godine

23.12.2022. 12:22
  • Podeli:
Andre Onana-1669645729143.webp Foto: Reuters

Kamerunski golman Andre Onana saopštio je danas da se povlači iz reprezentacije.

Čuvar mreže Intera, koji je uoči utakmice sa Srbijom na Mundijalu u Kataru, odstranjen iz tima zbog sukoba sa selektorom Rigoberom Songom, a potom suspendovan, ovu odluku obrazlažio je u otvorenom pismu javnosti. 

"Svaka priča, bez obzira na to koliko je lepa, ima kraj. Moje reprezentativno poglavlje je okončano. Igrači dolaze i odlaze, imena su prolazna, međutim, Kamerun je ispred bilo kog pojedinca. Kamerun ostaje večan, baš kao i moja ljubav prema reprezentaciji i ljudima koji su nas podržavali", istakao je Onana.

Odlični golman ima samo 26 godina, pre Intera je branio za Ajaks, gde je imao aferu i kaznu zbog dopinga, a kratko je bio i član Barselone.

Onana je za Kamerun debitovao 2016. godine i branio je na 34 utakmice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()