Eraković: Jedva čekam punu "Marakanu"

Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani, kaže momak sa višegodišnjim iskustvom u crveno-belom dresu

14.07.2023. 16:19
  • Podeli:
Strahinja Eraković-64b1535403f76.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je da je ekipa pružila odlične partije na turniru koji je osvojila u Rusiji i istakao da jedva čeka utakmice na domaćem terenu i pun stadion "Rajko Mitić".

"Imali smo tri provere koje su definitivno u rangu Lige šampiona, pogotovo utakmica sa Zenitom. Igrali smo pred 20.000 ljudi, baš se osetila sjajna atmosfera, ali smo uspeli da pobedimo. Možemo da budemo zadovoljni, pogotovo jer smo još u pripremnom periodu i najbolje igre nas tek očekuju. Pred nama je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, a mislim da tu i pripadamo. Same pripreme su protekle sjajno, sjajno smo dočekani u Rusiji, imali smo sve uslove za rad. Radilo se kvalitetno i jako i sad sledi završna faza priprema u Beogradu", rekao je Eraković za klupski sajt.

Mladi defanzivac veruje da će navijači ispuniti "Marakanu" već protiv Fjorentine.

"Pozivam navijače da u što većem broju obezbede "Premijum" sezonske ulaznice i da već protiv Fjorentine ispune "Marakanu" i najave sve ono što nas očekuje od jeseni. Nemam sumnje da će tako i da bude, dugo sam u klubu, Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani. Na nama je da opravdamo poverenje i da zajedno idemo u nove pobede. Lično, uželeo sam se pune "Marakane", jedva čekam utakmice", zaključio je Eraković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()