Eraković: Uvek idemo na tri boda, tako da se nadam pobedi i u Budimpešti

Vrhunska atmosfera je bila u timu i kad su rezultati bili malo lošiji i ne vidim zbog čega bi sad bilo drugačije, kaže igrač Zvezde

13.10.2022. 09:34
  • Podeli:
Strahinja Eraković-1665646447349.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je da se nada pobedi protiv Ferencvaroša u 4. kolu grupe grupe H Lige Evrope.

Crvena zvezda je prošlog četvrtka na svom terenu slavila sa 4:1, a u četvrtak će Ferencvaroš dočekati šampiona Srbije.

"Prošlog četvrtka sam odigrao odličnu utakmicu, kao i čitav tim i potrudićemo se da to i u revanšu bude tako. Uvek idemo na tri boda, tako da se nadam pobedi", rekao je Eraković na konferenciji za medije uoči utakmice u Budimpešti.

On je istakao da je odlična atmosfera u ekipi Crvene zvezde.

"Vrhunska atmosfera je bila čak i kad su rezultati bili malo lošiji i ne vidim zbog čega bi sad bilo drugačije. Nadam se da će posle utakmice biti još bolja", dodao je Eraković.

Fudbaler Crvene zvezde je rekao da se ne opterećuje ko će predvoditi napad Ferencvaroša.

"Trener Ferencvaroša će odlučiti ko će izaći na teren. Mi smo analizirali oba napadača i ko god da zaigra, pokušaćemo da mu skratimo prostor i neutrališemo vrline. Imaju mnogo dobrih igrača i ne bih izdvajao nekog. Poznajem najbolje Franka Bolija protiv kog sam vodio duele u prvoj utakmici, ali nije zahvalno da ikog ističem. Oni su timski dobri, i siguran sam da nas očekuje sjajna utakmica", zaključio je Eraković.

Utakmica između Ferencvaroša i Crvene zvezde biće odigrana u četvrtak od 21 sat u Budimpešti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()