Euforija zbog Ronalda u Ljubljani: Portugalci daleko od dodira javnosti

Ljudi okupljeni na aerodromu i oko hotela

26.03.2024. 11:35
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo-6602a4c4489c0.webp Foto: AP Photo/Vahid Salemi/Tanjug

Kristijano Ronaldo je prvi put stigao u Sloveniju. Na aerodromu i ispred ljubljanskog hotela okupila se masa obožavaoca portugalskog asa, ali im se želja da vide legendu fudbala nije ispunila.

Mnoštvo Ronaldovih navijača, mahom dece, okupilo se na ljubljanskom aerodromu "Jože Pučnik" i pre dolaska aviona u nadi da će videti portugalsku zvezdu.

Međutim, zbog posebnih mera obezbeđenja bilo je nemoguće doći do portugalskih fudbalera. Nakon sletanja aviona, već na pisti ekipu je čakao autobus koji ih je u pratnji policije odvezao do hotela.

Portugalci su prenoćili u elitnom hotelu u centru grada gde ih je takođe čekala gomila ljudi, ali ni tu im nisu mogli prići.

Kako je saopšteno, reprezentacija Portugala će u hotelu ostati do utakmice, a zakupili su jedan ceo deo hotela, pa će biti strogo odvojeni od ostalih gostiju.

Ronaldo će odigrati 206. meč protiv Slovenije u dresu reprezentacije. Do sada je za Portugal postigao 128 golova.

Inače, ulaznice za spektakl na "Stožicama" koji počinje od 20.45 rasprodane su za samo četiri minuta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()