Fanfare i trube u Minhenu: Hari Kejn potpisao za Bajern

Englez će u nemačkom klubu nositi dres sa brojem devet

12.08.2023. 10:52
  • Podeli:
harry kane reuters-64d21611adb1e.webp Foto: Reuters

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Bajernom iz Minhena, saopštio je nemački šampion.

Na taj način konačno je završena saga koja je trajala celo leto, a okončana je u noći između petka i subote.

Bajern je platio Totenhemu obeštećenje od 100 miliona evra, plus 10 kroz bonuse, a Englez će zarađivati 25 godišnje.

Kejn bi već večeras u meču Superkupa Nemačke protiv Lajpciga mogao da debituje za Bavarce i sa 30 godina osvoji prvi trofej u karijeri.

Kejn će u Bajernu nositi dres sa brojem devet.

Za Englesku je odigrao 84 utakmice i najbolji je strelac u istoriji nacionalnog tima sa 58 golova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()