Fanovi Gaučosa u šoku: Pogledajte kako izgleda Mesijev zglob nakon povrede

Koliko je povreda bila ozbiljna najbolje je pokazao trenutak kada je skinuo štucne u pokazao otečeni zglob.

15.07.2024. 13:37
  • Podeli:
mesi povreda kup amerike AP PhotoWilfredo Lee tanjug-6695097261db3.webp Foto: AP PhotoWilfredo Lee tanjug

Fudbaleri Argentine su pobedom nad Kolumbijom rezultatom 1:0 osvojili Kup Amerike, a finalni susret u Miamiju obeležila je i povreda Lionela Mesija kome je teško stradao zglob.

Najznačajniji trenutak u regularnom toku utakmice desio se u 66. minuti kada se Lionel Mesi u jednom sprnitu sam povredio i morao je da napusti teren, što ga je dovelo do suza kada je seo na klupu.

Mesijeva povreda zgloba, Profimedia

Koliko je povreda bila ozbiljna najbolje je pokazao trenutak kada je skinuo štucne u pokazao otečeni zglob.

Lautaro Martinez je u 112. minutu postigao pogodak odluke, a ovo je za Argentinu bila rekordna 16. titula na Kupu Amerike i sada ima jednu više od Urugvaja.

Gaučosi su nastavili trofejni niz i nakon Kupa Amerike 2021. i Svetskog prvenstva 2022. stigli do trećeg uzastopnog naslova prvaka na velikim takmičenjima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()