Fenerbahče slavi Tadića: Prvi put u karijeri sam uspeo ovako nešto

Ekipa iz Istanbula slavila je protiv Adane

04.04.2024. 15:18
  • Podeli:
Dušan Tadić-660ea7aacd0a4.webp Foto: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert/Tanjug

Fenerbahče slavi Dušana Tadića. Kapiten Srbije i iskusni fudbaler učestvovao je u pobedi svog tima protiv Adane (4:1) sa jednim golom, a postigao ga je na spektakularan način - šutom sa pola terena.

"Nikada ranije u karijeri nisam dao gol sa tolike udaljenosti, ovo mi je prvi put. Nije to nešto što doživljavate često", rekao je kapiten Srbije i fudbaler Fenerbahčea Dušan Tadić.  "Najvažnije je ipak da smo uzeli tri boda, da smo dobro odigrali. Učinili smo da naši navijači budu srećni".

On je ove sezone na 31 utakmici postigao devet golova i zabeležio 11 asistencija.

Fenerbahče je drugi na tabeli turske Superlige sa 82 boda, dva manje od lidera Galatasaraja.


 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()