Fer-plej u režiji Kristijana Ronalda: Posle prigovora sudija poništio dosuđeni penal

Uticaj Portugalca jači od delioca pravde

28.11.2023. 10:55
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo_Profimedia-64c4c74225290.webp Foto: Profimedia

Al Nasr je na svom terenu dočekao Persepolis u 5. kolu grupe E azijske Lige šampiona, a u 2. minuti susreta viđen je nesvakidašnji detalj u režiji Kristijana Ronalda..

Portugalac je nakon duela s protivničkim igračem pao na zemlju u kaznenom prostoru Perpolisa, a sudija procenio da je bio jedanaesterac i pokazao na belu tačku.

Međutim, na opšte iznenađenje, Ronaldo je imao prigovor na ovu odluku i priznao da nije bilo kontakta.

Nakon prigovora portugalske zvezde arbitar je poništio odluku i igra se nastavila.

Utakmica je na kraju okončana rezultatom 0:0, a nema sumnje da je ovo fer-plej potez karijere Ronalda. 

Portugalac je teren napustio nešto u 78. minutu kada je dobio nezgodan udarac u vrat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()