Filip Kostić ispustio priliku za pobedu protiv Milana

Utakmica je rešena posle izvođenja penala

28.07.2023. 12:22
  • Podeli:
Filip Kostić-64c396b66611e.webp Foto: Profimedia

Evropski velikani su na turneji po SAD. Igraju međusobno pripremne mečeve i spremaju se za novu sezonu...

Tako su fudbaleri Juventusa i Milana odigrali utakmicu, koja je završena posle izvođenja jedanaesteraca zbog nerešenog rezultata 2:2 u regularnom delu meča. Na kraju je slavio klub iz Torina jer je bio bolji sa bele tačke 4:3.  

Jedan od onih koji je imao pravo na šut penala bio je i srpski internacionalac Filip Kostić. Igrač Juventusa nije savladao čuvara mreže roso-nera, pa umalo nije bio tragičar u petoj seriji. 

Naime, Kostić je imao šut za pobedu. Ali je odbrana rezervnog golmana Milana bila odlična, pa je osujetila nameru crno-belog tima da slavi. 

Spas za Juventus stigao je od Pinsoljija, rezervnog golmana koji je zaustavio šut Bartesanjija već u narednoj rundi, da bi potom Sule stavio tačku na trijumf.

Dušan Vlahović nije bio ni u protokolu ove utakmice.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()