FSS okončao aferu za nameštanje utakmice u srpskom fudbalu: Slede drakonske kazne

Ovaj slučaj ima poseban značaj za FSS i srpsku fudbal, jer je u pitanju prvi u kom se javio uzbunjivač, igrač koji je prijavio pokušaj nameštanja utakmice.

27.09.2024. 09:25
  • Podeli:
fudbalski savez srbije (2)-63fcd340caf00.webp Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije (FSS) završio je "postupak" pred oficirom za integritet u predmetu pokušaja nameštanja utakmice 37. kola Prve lige Mladost GAT - RFK Novi Sad (0:2) i uskoro slede drakonske kazne, saznaje Tanjug.

Izveštaj sa preporukama upućen je Disciplinskoj komisiji FSS na dalje odlučivanje, u skladu sa utvrđenim procedurama postupanja i objektivno je očekivati drakonske kazne.

Prema informacijama Tanjuga, rukovodstvo Saveza insistira na doslednom sprovođenju propisa i zaštiti integriteta takmičenja.

Ovaj slučaj ima poseban značaj za FSS i srpsku fudbal, jer je u pitanju prvi u kom se javio uzbunjivač, igrač koji je prijavio pokušaj nameštanja utakmice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()