Fudbaler se iz SAD vratio sa moćnom tetovažom: Svi na Viniciusovim leđima

Slika "crtana" osam sati

30.12.2023. 13:10
  • Podeli:
vinicius  yr - reuters-63d8f40b3f448.webp Foto: Reuters

Brazilski fudbaler Vinicius Junior, koji nastupa za Real Madrid, oduševio je fanove najnovijom tetovažom koja je iscrtana na preko celih njegovih leđa.

Vinicius je boravio u Los Anđelesu, gledao je NBA utakmice i uživao u svemu šta Kalifornija nudi. A kada se vratio otkrio je kojim sprotistima je posvetio, osam sati "crtanu", tetovažu. 

Rezultat je na kraju zaista veličanstven jer tetovaža na kojoj su oslikani najveći sportisti svih vremena poput Pelea, Majkla Džordana, Muhameda Alija i Kobija Brajanta izgleda zaista veličanstveno.

Uz njihova lica, na leđima Vinicijusa je ispisan natpis "Mentality", a reakcije fanova u komentarima su sjajne.

Vinicius je neko vreme već van terena jer se oporavlja od povrede zadnje lože, a na teren bi trebalo da se vrati u drugoj polovini januara.

Za Real Madrid je ove sezone Brazilac odigrao 13 utakmica, postigao šest golova i upisao četiri asistencije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()