Fudbaler Totenhema Pape Matar Sar potpisao novi ugovor

Pokazao je igrama da je veliko pojačanje za ekipu menadžera Angelosa Postekoglua

02.01.2024. 18:21
  • Podeli:
Pape matar sar profimedia-659445fd5bd46.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Totenhema Pape Matar Sar potpisao je novi ugovor sa čelnicima kluba, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu. 

Kako je saopšteno na sajtu kluba, 21-godišnji Senegalac se obavezao na vernost do juna 2030. godine. 

Mladi vezista je ove sezone odigrao 18 od 20 premijerligaških utakmica, od kojih 16 kao starter, a postigao je i dva gola.

Pokazao je igrama da je veliko pojačanje za ekipu menadžera Angelosa Postekoglua. 

Senegalac je u Totenhem došao iz Meca avgusta 2022. godine, a prošle sezone je počeo da se nameće i odigrao 14 utakmica za "pevce". Član je reprezentacije Senegala i na spisku je za predstojeći Afrički Kup nacija.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()