Fudbalere Srbije bodriće večeras u Budimpešti više od 2.000 navijača

Navijači dolaze iz Srbije, ali tradicionalni najveći deo iz obližnjih evropskih zemalja

14.10.2023. 15:38
  • Podeli:
fudbalska reprezentacija srbije orlovi fss trening-65244f8570d6e.webp Foto: FSS

Fudbalere Srbije večeras u Budimpešti protiv Mađarske u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na rasprodatoj "Puškaš areni" bodriće više od 2.000 navijača koliko ima ulaznice.

Kako javlja reporter Tanjuga, navijači dolaze iz Srbije, ali tradicionalni najveći deo iz obližnjih evropskih zemalja.

U gradu, za sada, nema atmosfere koja bi dala dodatnu draž utakmici, ali imajući u vidu da je Budimpešta izuzetno atraktivna turistička destinacija, a vreme sunčano, na ulicama je prilična gužva.

Tanjug je posetio i reprezentaciju Srbije, koja je smeštena u hotelu Hilton, u Budimu, turistički vrlo popularnoj i tu su se povremeno skupljali navijači i koristili priliku za autogram ili fotografisanje sa Dušanom Tadićem, Filipom Kostićem i drugim igračima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()