Fudbaleri Aston Vile i Klub Briža pobedili u prvim mečevima četvrtfinala Lige konferencija

Ceo meč za PAOK odigrao je reprezentativac Srbije Andrija Živković

12.04.2024. 08:30
  • Podeli:
aston vila lil AP PhotoRui Vieira via Tanjug-6618d49b39d62.webp Foto: AP PhotoRui Vieira via Tanjugz

Fudbaleri Aston Vile pobedili su kod kuće Lil rezultatom 2:1, a Klub Briža PAOK 1:0 u prvim mečevima četvrtfinala Lige konferencija. 

Najzaslužniji za pobedu kluba iz Birmingema bio je Džon MekGin. Škotski vezista je u 13. minutu asistirao najboljem strelcu ekipe Oliju Votkinsu, a zatim i sam bio strelac u 56. minutu, posle dodavanja Leona Bejlija. Nadu Lilu da može do polufinala sačuvao je defanzivac Bafode Dijakite golom udarcem glavom u 84. minutu posle centaršuta Andrea Gomeša iz kornera.

AP PhotoGeert Vanden Wijngaert via Tanjug

Klub Briž je pobedio PAOK golom norveškog veziste Huga Vetlesena u 6. minutu. Briž je mogao mirnije da otputuje na revanš u Solun, ali je golman gostiju Dominik Kotarski odbranio penal Igoru Tijagu u 78. minutu. Ceo meč za PAOK odigrao je reprezentativac Srbije Andrija Živković. Njegov prezimenjakm golman Živko, ostao je na klupi grčkog kluba. 

U ranije odigranim prvim mečevima četvrtfinala Lige konferencija Viktorija i Fjorentina su odigrali 0:0 u Plzenju, dok je Olimpijakos pobedio Fenerbahče 3:2, iako je vodio 3:0.

Revanš mečevi igraju se sledećeg četvrtka. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()