Fudbaleri daju podršku Pogbi: Oglasio se među prvima Dušan Vlahović

Francuza na Instagramu prati 61.300.000 ljudi

29.02.2024. 19:55
  • Podeli:
paul pogba reuters-6461ddb90fcc9.webp Foto: Reuters

Suspenzija Pola Pogbe na četiri godine, zbog pozitivnog doping testa na testosteron, uznemirila je fudbalsku javnost, a igrače u Italiji naterala da se oglase i da daju podršku igraču Juventusa, kome je karijera praktično završena. 

Jedan od onih koji je stao na stranu Francuza je i srpski internacionalac Dušan Vlahović, inače Pogbin saigrač u crno-belom timu. Napadač Srbije je jedan od prvih koji je reagovao posle Pogbine objave na Instagramu i napisao je inicijale francuskog igrača i samo jednu reč: 

"P.P. General" i dodao znak večnosti.

Nije Vlahović jedini. Oglasio se i Paulo Dibala koji je na španskom napisao: 

"Volim te, brate".

I nisu samo igrači iz Serije A ostavili komentare podrške. I Kurt Zuma koji je sa Pogbom igrao u reprezentaciji Francuske se oglasio: 

"Mi smo svi sa tobom, brate". 

Iste poruke su Pogbi poslali Emanuel Adebajor, Andreas Pereira, a Rafael Varan je poručio: 

"Napred".

Dok mu je Portugalac iz redova Mančester junajteda, Bruno Fernandeš poručio:

"Zajedno, brate".

Timoti Fosu Mensa je napisao:

"Volim te, brate", dok je Luj Saha dodao: 

"Samo napred čoveče. Nastavi". 

Oglasili su se i Leandro Paredes, Huan Kvadrado, Veston Mekeni, Adrijen Rabio, Mamadu Sako i brojni drugi poznati fudbaleri. 

Pogbu inače prati na Instagramu 61.300.000 ljudi, post u kom je izrazio svoju tugu i razočarenje lajkovalo je 1.100.000, a prokomentarisalo, uglavnom sa znakovima podrške, 30.000 pratilaca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()