Fudbaleri Partizana izgubili od ekipe CSKA na kraju priprema

'Generalno sam zadovoljan, ono što smo planirali to smo i uradili što se tiče treninga', izjavio je trener 'crno-belih' nakon utakmice

27.01.2023. 18:22
  • Podeli:
Partizan TSC-63ce6a84595a0.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su danas od ekipe CSKA 2:1 (0:0) u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak prolećnog dela sezone.

Golove za CSKA postigli su Fjodor Čalov u 58. minutu i Matvej Lukin u 97. minutu. Nemanja Jović postigao je gol za Partizan u 85. minutu.

Ranije danas "crno-beli" su poraženi od danskog Horsensa 1:0 (0:0). Na početku prolećne sezone fudbaleri Partizana igraju 5. februara u Kruševcu protiv Napretka.

Petrić: Igrači su definitivno fizički spremni

Generalno sam zadovoljan, ono što smo planirali to smo i uradili što se tiče treninga, izjavio je trener fudbalera Partizana Gordan Petrić nakon utakmice sa ekipom CSKA.0

Fudbaleri Partizana poraženi su danas od ekipe CSKA 2:1 (0:0) u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak prolećnog dela sezone.

"Igrači su definitivno fizički spremni. Imali smo utakmice u kojima smo kombinovali sastave i svi igrači koji su odigrali, zaslužili su da budu u prvoj postavi. Ko će biti u njoj, zavisi od naše odluke u narednih sedam ili osam dana. Sigurno da imam tim za Kruševac, ta utakmica će biti zahtevna. Uvek je Napredak nezgodan na svom terenu, a pitanje je i da li će teren biti onakav kako nama odgovara. Sigurno za prvu utakmicu imamo ideju ko će igrati", izjavio je trener "crno-belih".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()