Fudbaleri Spartaka ubedljivo pobedili Kolubaru

U narednom kolu Kolubara gostuje Javoru, dok će Spartak gostovati novosadskoj Mladosti

01.05.2023. 19:44
  • Podeli:
fudbal_lopta-641d7564a0550.webp Foto: Pixabay

Fudbaleri subotičkog Spartaka su kao gosti pobedili Kolubaru (3:0) u meču 33. kola plej-auta Superlige Srbije čime su napravili veliki korak napred ka opstanku u eliti.

Andrej Todoroski je u 44. minutu doveo Spartak u vođstvo, a njegov zemljak iz Severne Makedonije Miloš Tošeski je prednost duplirao u 53. minutu. Rezervista Petar Stanić je golom u 73. minutu postavio konačan rezultat.

Kolubara posle tri vezana poraza i dalje ima 37 bodova i nalazi se na 10. mestu, sa šest bodova više od današnjeg rivala Spartaka koji je sada na 11. poziciji.

U narednom kolu Kolubara gostuje Javoru, dok će Spartak gostovati novosadskoj Mladosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()