Fudbalerke Srbije veruju u sebe pred revanš sa BiH: "Pred nama je najvažnija utakmica"

Fudbalerke Srbije dočekuju sutra od 19 časova u Staroj Pazovi reprezentaciju BiH

28.10.2024. 19:20
  • Podeli:
dina blagojevic fss-671fd0ef88e6c.webp Foto: FSS

Reprezentativka Srbije u fudbalu Dina Blagojević izjavila je danas pred utakmicu protiv Bosne i Hercegovine da ima samopouzdanje i da veruje u sebe i ekipu.

Fudbalerke Srbije dočekuju sutra od 19 časova u Staroj Pazovi reprezentaciju BiH, u revanš meču polufinala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo 2025. godine. U prvom meču u Zenici bilo je nerešeno 2:2.

"Pred nama je jedna od najvažnijih utakmica u našim karijerama. U Zenici smo odigrali dobru utakmicu, ne vidi se to po rezultatu, jer u današnjem fudbalu svako svakoga može da pobedi, jednostavno nema lakih rivala. BiH je odigrala taktički i takmičarski dobru utakmicu, možemo da im čestitamo, ali fokus nam je već na revanšu", rekla je Blagojević, prenosi FSS.

 Ona je pozvala navijače da sutra dođu u što većem broju i podrže ekipu.

"Ja sam iskreno puna samopouzdanja, verujem u sebe i našu reprezentaciju. Treba da neutrališemo neke njihove prednosti, naravno da se skoncentrišemo na našu igru, fokusiramo na stvari koje mi najbolje umemo da radimo. I rezultat onda neće izostati", poručila je Blagojević.

Fudbalerka Srbije Tijana Filipović izjavila je da očekuje izuzetno tešku i zahtevnu utakmicu.

 "Do sada smo pokazali naše kvalitete, koliko možemo i koliko vredimo. Radili smo između dve utakmice neke stvari kako bi ispravili propuste iz prvog meča, uverena sam da ćemo u meč ući bolje, mnogo odlučnije. Moramo od prvog minuta da pokažemo jasnu želju da hoćemo pobedu i plasman u finale baraža. U Staroj Pazovi smo imali mnogo lepih utakmica i pobeda pred našim navijačima, nadam se da ćemo opet ostvariti pobedu i obradovati naš narod", rekla je Filipović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()