Fudbalska detonacija na Tamišu: Najbolji strani strelac u istoriji Crvene zvezde stigao u - Pančevo

Osim za crveno-bele, u karijeri je igrao i za Avr, Van, Veriju, Olimpijakos, Levadijakos i Panionios

29.08.2024. 14:16
  • Podeli:
el fardu ben - 29 avg 2024 - foto Facebook FK Železničar Pančevo-66d06658781e3.webp Foto: Facebook/FK Železničar Pančevo

Komorski fudbaler El Fardu Ben potpisao je za pančevački Železničar, saopštio je danas klub iz Pančeva. 

"Da, odjeknula je prava fudbalska eksplozija u gradu na Tamišu - novi član Železničara postao je El Fardu Ben, najuspešniji stranac u istoriji našeg fudbala, ali i srpski državljanin. Ben je u Zvezdi osvojio pet titula šampiona i dva trofeja Kupa Srbije", stoji u objavi na klupskoj Instagram stranici, bez navođenja dužine ugovora koji je Ben potpisao sa čelnicima superligaša. 

Ben (35) je igrao u karijeri za Avr, Van, Veriju, Olimpijakos, Levadijakos, Panionios i Crvenu zvezdu. Pre dve godine Ben je sa 61 golom postao najbolji inostrani strelac u istoriji Crvene zvezde. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()