Geri Nevil ogorčen na dešavanja u Mančester junajtedu: Nemam razumevanja za izlazak priča iz svlačionice

Začepite i radite što više možete, a idući dan se vratite i učinite isto, kaže legenda kluba

08.12.2023. 10:43
  • Podeli:
Geri Nevil-6572e34ece1c2.webp Foto: Profimedia

Geri Nevil (48) legendarni defanzivac Mančester junajteda, danas trener i stručni komentator, kritikovao je igrače kluba sa "Old traforda". 

"Najveća izdaja koja može da se dogodi u fudbalskoj svlačionici jeste da igrači i njihovi predstavnici izlaze u medije kako bi potkopali trenera i saigrače", jasan je Geri Nevil dok govori o situaciji u njegovom voljenom klubu tokom gostovanja u podkastu "Stick to Football". 

"Bio sam blag prema igračima posljednjih 12 meseci jer sam se koncentrirao na trulo okruženje i vlasništvo kluba. Postoje poteškoće zbog kojih igrači ne mogu da ostvare ciljeve. Najveća izdaja koja može da se dogodi u fudbalskoj svlačionici jeste da igrači i njihovi predstavnici izlaze u medije kako bi potkopali trenera i saigrače.To je je*eno neoprostivo. Kada sam čuo te priče, pomislio sam: Evo ga, idemo ponovo. Ponovo će pokušati da nameste otkaz treneru i da se reše grupe igrača", jasan je Geri Nevil dok govori o situaciji u njegovom voljenom klubu tokom gostovanja u podkastu "Stick to Football".

Nekadašnji igrač Junajteda, prijatelj i saigrač Dejvida Bekama, uzdanica Aleksa Fergusona potpuno je nezadovoljan atmosferom u klubu.

"Vidljivo je šta se događa. Prestanite da plačete. Začepite i radite što više možete, a idući dan se vratite i učinite isto. To je to. Saosećao sam s njima s obzirom na to kakva je situacija u klubu, konstantno loše transfere imaju, negativnost, loše vlasnike i nedostatak brojnih stvari. Nemam saosećanja i razumevanja za izlazak priča iz svlačionice", rekao je Nevil.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()