Glavobolja za Anćelotija: Mbape van terena zbog povrede

On se povredio u utorak uveče na meču sedmog kola La Lige protiv Alavesa

25.09.2024. 14:31
  • Podeli:
mbape profimedia-66f3ff7dce223.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Reala i francuski reprezentativac Kilijan Mbape odsustvovaće tri nedelje van terena zbog povrede butnog mišića, prenose danas španski mediji.

Real je danas saopštio da se Mbape povredio u utorak uveče na meču sedmog kola La Lige protiv Alavesa (3:2).

Madridski klub je objavio da je francuskom fudbaleru dijagnostikovana povreda butnog mišića, ali se ne navodi koliko će Mbape morati da pauzira.

Španski mediji navode da francuskog fudbalera očekuje pauza od tri nedelje i da će zbog toga propustiti mečeve Reala u La Ligi protiv Atletika i Valjadolida, kao i duel u Ligi šampiona sa Lilom.

 Mbape će najverovatnije propustiti i utakmice francuske reprezentacije u Ligi nacija protiv Izraela i Belgije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()