Glazer: Cilj je dupla kruna, saigrači mi kažu da nas čeka sjajna proslava titule

Prva godina u klubu i odmah trofej, ali ne želimo da se tu zaustavimo, rekao je golman crveno-belih

04.05.2024. 16:57
  • Podeli:
Omri Glazer-64b7ec315aefd.webp Foto: FK Crvena zvezda

Golman fudbalera Crvene zvezde Omri Glazer rekao je da je cilj ekipe da do kraja sezone osvoji i Kup Srbije, a dodao je da je čuo od saigrača da će navijači napraviti sjajnu proslavu 35. titule prvaka države.

"Neverovatno... Prva godina u klubu i odmah trofej, ali ne želimo da se tu zaustavimo. Cilj je da osvojimo duplu krunu i svesni smo da je pred nama još jedna misija. Nema odmora, sad nastavljamo do kraja još jače. Imamo slobodno do ponedeljka, pa se vraćamo sa istim ciljem, da svaku utakmicu do kraja sezone pobedimo. Cilj je dupla kruna, borićemo se da to ostvarimo. Pričaju mi saigrači da nas čeka sjajna proslava titule. Jedva čekam da vidim šta su nam to navijači spremili" rekao je Glazer za klupski sajt.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()