Gobeljić ide na jug: Zvezda se oprostila, u novom klubu ga čeka ljuti rival

Najavljeno je ranije, a sada je i zvanično - Marko Gobeljić više nije fudbaler Crvene zvezde.

11.09.2023. 21:35
  • Podeli:
marko gobeljić Bane T. StojanovicATAImages-64ff6c5307c51.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić napustio je "Marakanu", a karijeru će nastaviti nešto južnije, u novopečenom grčkom prvoligašu, ekipi Kifisija.

Zvezda se od trofejnog igrača oprostila uz lepu poruku i želju za srećan nastavak karijere.

"Gobelja, hvala ti i puno sreće u nastavku karijere!"

On je u dresu crveno-belih upisao 233 nastupa i 13 puta je uspeo da zatrese mrežu protivnika u svim takmičenjima.

Iz Zvezde je otišao bez obeštećenja, a trener crveno-belih Barak Bahar ga je već na početku priprema okarakterisao prekobrojnim.

Neće on biti jedini Srbin koji će nastupati za grčkog superligaša. Od skoro se u ovom klubu nalazi i bivši napadač Partizana Ognjen Ožegović koji je vodio velike bitke u večitim derbijima upravo protiv Gobeljića.



 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()