Golman kom ne ide u Ligi šampiona: Onana ispisuje kolone negativnom statistikom

Ponovo je kritikovan zbog dve greške na meču sa Galatasarajem

30.11.2023. 13:27
  • Podeli:
andre onana reuters-65682e525d563.webp Foto: Reuters

Mančester junajted je remizirao 3:3 u Turskoj, protiv Galatasaraja nakon što je izgubio prednost od dva gola (1:3), dok je na golu stajao Andre Onana, koji je dva puta pogrešio i bio je savaldan.

"Vaša noćna mora se ponovo vratila", pisalo je na transparentu ultrasa Galatasaraja na stadionu u Istanbulu, a čini se da su poruku potrefili jer je ekipa Junajteda odigrala još jedan loš meč.

Engleski komentari bez milosti

"Nisam siguran da sam ikada video takvu utakmicu. Nedostajala je disciplina. Veoma je teško dobijati takve utakmice u gostima. Ne liče mi na tim", rekao je Pol Skols u emisiji "TNT Sports"

Kris Viler je za "Dejli mejl" napisao je da su "greške Andrea Onane koštale Mančester junajted utakmice u Istanbulu i ostavile njihove nade u Ligi šampiona da vise o koncu".

Statistika puna grešaka

Efikasnost odbrane Mančester junajteda i golmana Onane je veoma loša. Crveni đavoli su primili 33 gola u prvih 20 utakmica ove sezone, a to je nešto što na "Old trafordu" nije viđeno od 1962. (primili tada 43 gola).

Mančester junajted je ove sezone bio i prvi tim koji je primio 14 golova na pet utakmica u sezoni Lige šampiona.

Sa svojim greškama protiv Galatasaraja, koje su kažnjene sa dva gola Hakima Zijeha, Onana ima sedam grešaka u Ligi šampiona još od sezone 2018/2019.

Kamerunskog golmana su na društvenim mrežama su već krstili kao 'Kalimiti' Onana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()