Golovi u Pazaru tati za rođendan: Kovač sumirao utiske nakon teškog gostovanja

Junak Partizana je juče postigao dva gola.

22.10.2024. 10:34
  • Podeli:
kovač-6717631377682.webp Foto: Elmedin Hajrovic/ATAImages

Fudbaler Partizana Stefan Kovač izjavio je danas da "crno-beli" nisu odustajali ni kada su imali dva gola zaostatka u meču protiv Novog Pazara.

Fudbaleri Partizana su pobedili u ponedeljak u gostima ekipu Novog Pazara rezultatom 4:3 u utakmici 12. kola Superlige Srbije. "Crno-beli" su gubili 2:0, ali su na kraju uspeli da stignu do pobede.

"Veoma teško i nezgodno gostovanje. Bili smo toga svesni i pokušali smo da od starta utakmice kontrolišemo igru. Međutim, primili smo dva gola iz dve, da kažem, polu-kontre. Mislim da smo utakmicu dobili na karakter i da smo pokazali da smo Partizan. I kad ne ide rezultat u našu korist, kao kada je na početku bilo 2:0, mi ćemo uvek pokušati da se što pre vratimo u igru i preokrenemo rezultat u našu korist", rekao je Kovač, prenosi zvanični sajt kluba.

"Znam da smo izazvali stres kod navijača, ali smo zaista pokazali želju i borbenost i to je sada, uz tri boda, najvažnije. Nismo odustali, niti ćemo", dodao je fudbaler Partizana.

Kovač je na meču u Novom Pazaru postigao dva gola za Partizan.

"Što se tiče golova, svaki je drag na svoj način, ali mislim da je protiv Mladosti zaista prelep gol i eto - njega bih izdvoji od dosadašnjih u dresu Partizana. Svaki od ova dva protiv Novog Pazara posvećujem svom ocu kome je u nedelju bio rođendan i ujedno se zahvaljujem saigračima, jer bez njih - ne bi bilo ni golova", istakao je Kovač.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu SLS na svom terenu dočekati Čukarički.

"Značio bi nam pun stadion. Sada je idealna prilika da poguramo 'parni valjak' i podignemo i tim i klub. Izlišno je govoriti koliko znači njihov pljesak, huk sa tribina i svaka pozitivna reč koju čujemo. Mislim da bi nam to bio vetar u leđa i da bi smo bili još bolji", zaključio je Kovač.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()