Gonzalo Ramoš stigao u PSŽ: Status mu se menja naredne sezone

Luisa Enrikea još "boli glava" od statusa Kilijana Mbapea

08.08.2023. 11:45
  • Podeli:
Gonzalo Ramoš-64d20281bd206.webp Foto: PSG.FR

Portugalski fudbaler Gonzalo Ramoš (22) novo je pojačanje Pariz Sen Žermena, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Francuski mediji ističu da se trener Luis Enrike nalazi u problemu pošto ne zna da li u narednoj sezoni može da računa na Kilijana Mbapea

On je zbog toga odlučio da od čelnika kluba zatraži da angažuju napadača Benfike, koji je prošle sezone postigao 27 golova na 47 utakmica u svim takmičenjima.

Ramoš je ponikao u klubu iz Lisabona, a standarni je reprezentativac Portugalije. Za nacionalni tim nastupio je na sedam mečeva, a četiri puta se upisao u listu strelaca.

Napadač je u Pariz stigao na pozajmicu, ali u ugovoru postoji stavka o obaveznoj kupovini kada ona istekne.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()