Gordan Petrić podneo ostavku?

Svoju odluku trener 'crno-belih' je opravdao pogoršanim zdravstvenim stanjem u prethodnih par meseci

24.02.2023. 17:21
  • Podeli:
Tan2022-10-30_201349456_0 Gordan Petrić FK Partizan Strahinja Aćimović-63ac2642b0111.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić podneo je danas ostavku nakon sastanka sa igračima i rukovodstvom kluba, prenosi Telegraf.

Petrić je svoju odluku opravdao pogoršanim zdravstvenim stanjem u prethodnih par meseci. U dogovoru sa rukovodstvom kluba Petrić će na mestu trenera ostati do reprezentativne pauze kada će napustiti klub.

Rukovodstvo Partizana je u međuvremenu sazvalo vanrednu sednicu Upravnog odbora za 27. februar na kojoj će se raspravljati o dosadašnjim rezultatima i odgovornosti.

Do pauze u prvenstvu, koja počinje 18. marta i traje do 1. aprila, Petrić će voditi ekipu na pet utakmica, protiv Radničkog iz Kragujevca, protiv Crvene zvezde, Kolubare, Mladosti iz Lučana i Radnika iz Surdulice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()