Greške skupo koštale Zvezdu: Inter deklasirao crveno-bele na "Meaci"

Italijanski tim slavio sa 4:0

01.10.2024. 22:53
  • Podeli:
zvezda profimedia-66fc5aa0f3e68.webp Foto: Profimedia

U okviru drugog kola Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Intera u Milanu rezultatom 4:0.

Inter je poveo golom Hakana Čalhanoglua iz slobodnog udarca u 11. minutu. Turčin je loptu sa skoro 30 metara poslao pod prečku golmana Omrija Glazera i to u njegov bliži ugao. 

Zvezda je pripretila u 20. minutu, kad je Andrija Maksimović šutirao sa više id 20 metara, ali je prebacio prečku. 

 U 23. minutu Henrik Mkitarjan je imao odličnu šansu za Inter, ali je golman Crvene zvezde Glazer odbranio udarac Jermena. 

U 29. minutu ponovo je pokušao Maksimović, ali nije bio precizan iskosa sa desetak metara. Mkitarjan je u 39. minutu imao još jednu odličnu šansu, ali je loše šutirao iskosa sa desetak metara. 

Najbolju šansu Zvezda je imala u 41. minutu, ali je udarac Silasa iskosa sa sedam, osam metara, išao pravo u golmana Intera Jana Zomera.

 U nadoknadi poluvremena pokušao je i Timi Elšnik, ali je bio neprecizan.

U drugo poluvreme je Zvezda dobro ušla, preuzeli su inicijativu, ali jedna greška Radeta Krunića ih je skupo koštala.

Izgubio je loptu, to su iskoristili fudbaleri Intera, a Arnautović je bio precizan za 2:0.

U 71. minutu, nova greška Zvezdinih fudbalera. Ovoga puta, Spajić je glavni krivac, loše je primio loptu, Taremi mu je oteo, proigrao Lautara, koji je savladao Glazera za 3:0.

Nije prošlo mnogo, Taremi je bio siguran sa bele tačke za 4:0, što je bio i konačan rezultat meča.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()