Griliš ne zna zašto su mu gostovanja drugačija: I majka me pita zašto me vređaju

U rekordnom transferu, pre tri godine, stigao iz Aston Vile u Siti

02.04.2024. 14:25
  • Podeli:
Džek Griliš-660bf4f3de007.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson, Pool/Tanjug

Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš je ljubimac navijača svog kluba, ali na gostujućim terenima po pravilu doživljava najviše uvreda.

"Uvek sam se pitao zašto me protivnički navijači vređaju gde god da odem. Moja majka me to isto uvek pita. Zapravo, ne znam tačno. Gde god da dođem, čujem viku i nisam siguran zašto. Nastojim to da shvatim kao nešto pozitivno, kao kompliment", rekao je Griliš.

Džek je u rekordnom transferu pre tri godine stigao iz Aston Vile u Siti i navijači građana ga obožavaju jer je “čovek iz naroda”. Voli da izlazi i pije, a njegovi snimci sa proslave triple krune prošle godine su najpopularniji.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()