Grof Božović našao novi klub: Spreman za nove izazove

Srpski trener je na klupi zamenio nekadašnjeg rumunskog fudbalera

25.12.2023. 09:09
  • Podeli:
Miodrag Grof Božović-658938bfd4cfd.webp Foto: Profimedia

Miodrag Grof Božović našao je novi klub. Nekadašnji trener Crvene zvezde preuzeo je ekipu Nefčija iz Bakua. 

Srpski stručnjak je na klupi azerbejdžanskog kluba nasledio nekadašnjeg rumunskog fudbalera, danas trenera, Adijana Mutua

Popularni Grof Božović dobro poznaje fudbal u tom delu sveta. Dugo sezona je radio u Rusiji, a poslednji angažman imao je u sezoni 2020/2021 kada je vodio Arsenal iz Tule.

U prvenstvu Azerbejdžana Karabag je ubedljivo prvi sa 41 bodom posle 18 kola, Zira je druga sa 29, a Nefči je na trećem mestu sa 28. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()