Gvardiol nema dilemu: "Đoković je najbolji sportista na svetu"

Hrvatski fudbaler oduševljen srpskim teniserom

11.10.2024. 22:45
  • Podeli:
jasir asani gvardiol euro albanija hrvatska-6673291e8249b.webp Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi

Defanzivac Mančester sitija, Joško Gvardiol je u jednoj emisiji govorio o svojoj karijeri, ali i odgovarao na neka blic pitanja kao što je ko mu je bio omiljeni igrač kad je bio mlad.

"Mesi. Još uvek je moj omiljeni fudbaler, neverovatno je ono što on radi s loptom. Teško je to objasniti, koliko je pametan igrač. To bih i voleo da imam, ali na žalost nemam. Igrao sam protiv njega nekoliko puta. Prvi put u dresu Lajpciga protiv PSŽ-a. Ušao sam sa klupe pred kraj utakmice i bio vrlo ponosan", odgovorio je Gvardiol.

Na pitanje ko je nabolji sportista na svetu, Hrvat nije imao dilemu.

"Novak Đoković. Osvojio je sve što je mogao".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()