Gvardiola na strani igrača: Bernabeu je savršen, Florentino samo još o travi mora da brine

Rodrigo se glasno žalio

10.04.2024. 11:20
  • Podeli:
Pep Gvardiola-66165977539be.webp Foto: AP Photo/Jose Breton/Tanjug

Pep Gvardiola i "Santjago Bernabeu" su eksplozivna mešavina decenijama. Španac je i kao igrač i kao trener uvek blizak rival Real Madrida, ali ga niko nije zaboravio. 

Upravo su se ponovo sreli u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, prvi put na renoviranom velelpnom stadionu "Santjago Bernabeu".

Igrali su Real Madrid i Mančester siti fantastičnu utakmicu koja je završena egal 3:3. A Gvardila je bio interesantan španskim medijima. Između ostalog pitali su ga kako je igrati na terenu sa zatvorenim krovom.

"Volim da vidim nebo, zaista", bio je pomalo ironičan trener Sitija. "Stadion je bio impresivan, ali sada samo moraju da vode računa o travi, samo moraju da poboljšaju ovo. Florentino samo mora da brine o tome da napravi dobar teren kakav je Madrid oduvek imao".

Pun je poštovanja Gvardiola prema predsedniku Real Madrida Florentinu Perezu.

"Nemojte da dozvolite da predsednik ovo shvati na pogrešan način. Ovo je impresivan stadion, neverovatno delo. Nisam gazio na na travu. Rekli su mi igrači o travi. Nemojte da ljudi to pogrešno shvate, igrao sam ovde mnogo puta i uvek su imali tepih od trave. Sada nije kao tada, ali stadion je spektakularan, svlačionice, sve".

Rodri se žalio i na travu

Rodri je u miks zoni govorio i o stanju na travi "Bernabeu": 

"Nije bila dobra trava, mislim da nas je to malo povredilo zbog načina na koji igramo. Ne pravdavamo se, ali nije bilo dobro. Ponekad se čini da je trava u redu, a u podnožju terena nije ujednačena, takoreći kao strunjača. Ni u jednom drugom smislu nemamo zamerke".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()