Gvardiola poslao poruku navijačima: Kada dođu teška vremena morate da budete uz nas

Tripla-kruna nije normalna stvar, naglasio je španski trener

03.12.2023. 13:57
  • Podeli:
gvardiola tanjug ap-65523c3ee596e.webp Foto: Tanjug/Ap/Dave Thompson

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola poslao je poruku navijačima svog tima i izgovorenim rečima ih zabrinuo. Čovek koji je doneo Građanima mnogo i koji ove godine brani triplu krunu u tri najjača takmičenja u kojima nastupa (Liga šampiona, Premijer liga i FA kup) najavio je dolazak teških vremena.

"Osvojili smo mnogo toga, a u budućnosti morate da shvatite da je to bio izuzetak. Nije normalno da se osvoji tripl-kruna, kao i pet titula Premijer lige u šest godina... Nastavite da uživate, ali kada dođu loša vremena ove ili sledeće sezone, morate i tada da budete uz nas", poručio je Gvardiola navijačima.

Zanimljivo je da ova vest dolazi nekoliko dana nakon posle obelodanjivanja početka "suđenja veka" u Premijer ligi u kom će Mančester siti morati da opovrgne optužnice po 115 tačaka za kršenje finansijskog fer-pleja. 

Mančester sitiju dobro ide i ove sezone, kako u Premijer ligi, tako i u Ligi šampiona u kojoj je neporažen u grupnoj fazi takmičenja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()