Haland ućutkao kritičare: Siti slavio zahvaljujući Norvežaninu

Građani veruju u svog napadača

20.02.2024. 22:44
  • Podeli:
Erling Haland-65d51ae0ad3d8.webp Foto: AP Photo/Rui Vieira/Tanjug

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na svom terenu ekipu Brentforda rezultatom 1:0 u zaostalom meču 18. kola Premijer lige.

Sve šta su nedavno zamerali Erlingu Halandu, on je uspeo da demantuje i zatrese jedini mrežu na ovom meču. Bilo je to u 71. minutu.

Mančester siti se trenutno nalazi na drugom mestu Premijer lige sa 56 bodova. Liverpul je prvi na tabeli sa 57 bodova, dok je Arsenal treći sa 55. Brentford je na 14. poziciji sa 25 poena.

Fudbaleri Mančester sitija će u subotu u 26. kolu Premijer lige gostovati Bornmutu, dok će Brentford dva kasnije igrati sa Vest Hemom u Londonu.
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()