Halandova menadžerka: Samo Erling, njegov otac, klub i ja znamo detalje njegovog ugovora

Svi smo u istom čamcu, jasnog je stava žena u muškom poslovnom svetu

17.11.2023. 09:26
  • Podeli:
Rafaela Pimenta-65572382c3bbd.webp Foto: Profimedia

Večito mlad Erling Haland (23) je sezonama već u centru pažnje javnosti, uglavnom poslovno jer njegov privatan dečački život nije interesantan žutim medijima. 

Norvežanin je prošle godine stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund za 60 miliona evra. On je na 71. meču za engleski klub postigao 69 golova u svim takmičenjima. Brojni evropski mediji u prethodnim periodu su prenosili navodne detalje ugovora norveškog fudbalera, a sada se oglasila njegova menadžerka Rafaela Pimenta i stavila tačku na nagađanja.

"Klauzule u Erlingovom ugovoru? Samo, Erling, njegov otac, Mančester siti i ja znamo detalje. Drugi klubovi o tome ne znaju ništa. Niko osim nas ne zna šta piše u ugovoru", rekla je Pimenta za španski "Relevo".

Ona je izjavila da će igrač i klub da pronađu rešenje ako Haland jednog dana poželi da napusti aktuelnog šampiona Evrope.

"Svi smo u istom čamcu. O tim stvarima mora da se razgovara. Erling će uvek da uradi ono što je dobro i za njega i Mančester siti. Kada svi budu voljni da naprave promenu, to će da bude učinjeno. On nije tip igrača koji će reći: Odlazim, ćao. To neće da se dogodi, jer je za njega poštovanje ispred svega", dodala je Pimienta.

Sportska menadžerka je istakla da poštovanje mora da postoji sa obe strane.

"Ako jednog dana nešto mora da se desi, sve će da bude dogovoreno, jer postoji razumevanje stava druge strane. Rešenje će se naći razgovorom", istakla je Pimienta.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()