Halandove reči koje nikada niste čuli: Evo zašto je napadač Sitija ispao iz kontrole

I onda se čula pištaljka, Huper se oglasio ...

04.12.2023. 13:01
  • Podeli:
Erling Haland i Pep Gvardiola-656dbfaeb2c0f.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Na utakmici Mančester siti - Totenhem, gest u režiji glavnog sudije Simona Hupera, dogodio se presedan - pobesneo je Erling Haland. Ovo jeste vest jer Norvežanina ovakvog malo ko je video. 

Sve se dogodilo posle odluke sudije da se "predomisli". 

Siti je krenuo u kontranapad i bio je u odličnoj prilici za 4:3. Rodri je proigrao Halanda koji je nakon duela s Emersonom Rojalom uspeo da se izbori i nastavi akciju. Sudija je pustio prednost Mančesteru, a Haland je odigrao za Griliša koji je ostalo da, 1 na 1, savlada golmana Totenhema.

I onda se čula pištaljka, Huper se oglasio i vratio akciju na raniji prekršaj što je uništilo priliku Sitija. 

Igrači Pepa Gvardiole su izgubili živce i opkolili arbitra i pokazali svu svoju ljutnju, ali povratka više nije bilo. 

Tada je Haland, van sebe, urlao pred Huperom, a psovke je izbacio tek kada je napuštao teren: "Od***i".

 Nije se Haland smirio ni kod kuće. Na društvenim mrežama je komnetarisao priloge sa utakmice i dobijao podršku navijača Sitija. Međutim, prilozi koji su postavljani skinuti su sa mreže X zbog autorskih prava TV prenosa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()