Haos na Kipru: Zbog tuče prekinut prijateljski meč fudbalera Zvezde i Boteva

Treneri obe ekipe, Vladan Milojević i Hristo Janev, rešili su da preduprede nove tenzije i završili su utakmicu

01.02.2024. 18:14
  • Podeli:
tuča - zvezda-botev, 1 feb 2024 - foto Printscreen Arena sport-65bbd3ff186c7.webp Foto: Printscreen/Arena sport

Utakmica između Crvene zvezde i bugarskog Boteva, koja je trebalo da bude poslednja provera srpskog šampiona pred nastavak sezone, prekinuta je u 66. minutu kod vođstva "crveno-belih" 2:1 zbog opšteg sukoba na terenu između igrača dva tima. 

Sukob je "pokrenuo" oštriji start Uroša Spajića nad Diogom Barbosom na sredini terena. Kad se pridigao, Barbosa je nasrnuo na štopera Zvezde, pa je došlo je do opšteg meteža, koji je, na sreću, brzo smiren.

Treneri obe ekipe, Vladan Milojević i Hristo Janev, rešili su da preduprede nove tenzije i završili su meč.

Prethodno su igrači Zvezde već u 8. minutu došli do prednosti, posle velike greške golmana Boteva Šerifu Ndijaeu nije bilo teško da sa jednog metra ubaci loptu u mrežu.

Pomenuti Barbosa je u 37. minutu sa ivice kaznenog plasirao loptu u malu mrežu za izjednačenje. Brzo je Zvezda vratila prednost, u 43. minutu - duga lopta Srđana Mijailovića pronašla je u kaznenom prostoru Ndiajea koji je drugim golom na meču postavio konačan rezultat, što u tom trenutku niko nije ni pomislio.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()