Haos na meču FA kupa: Tuča, prekid, dva gola i otkazivanje meča

Kad podivljaju engleski navijači

28.01.2024. 15:54
  • Podeli:
Navijači u Engelskoj-65b66a34d7134.webp Foto: Bradley Collyer/PA via AP/Tanjug

Fudbaleri Vulverhemptona plasirali su se u osminu finala engleskog FA kupa, pošto su u gostima savladali Vest Bromvič rezultatom 2:0.

Utakmicu su obeležili neredi navijača zbog čega je meč bio prekinut u 81. minutu pošto je Vulverhempton poveo 2:0. Navijači dva kluba su se prvo sukobili na tribinama, a glavni sudija Tomas Bramal prekinuo je meč i poslao je fudbalere oba tima u svlačionicu.

Neredi pristalica dva kluba su se potom preneli i na teren, a britanski mediji navode da je morala da interveniše lokalna policija, koja je nekako uspela da vrati navijače na tribine.

Utakmica je nastavljena posle prekida od više od 30 minuta. Lokalni mediji prenose da za sada nema informacija da li ima povređenih i uhapšenih navijača.

Golove za Vulverhempton postigli su Pedro Neto u 38. i Mateus Kunja u 78. minutu.

Utakmice osmine finala FA kupa biće odigrane 28. februara.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()