Haos u Turskoj: Navijači napali fudbalere Fenerbahčea, Tadićev saigrač prebio dvojicu

Livaković završio sa razbijenom bradom, bilo noževa i baklji

18.03.2024. 08:58
  • Podeli:
Tuča navijača i igrača Fenera-65f7f329e444c.webp Foto: Huseyin Yavuz/Dia Images via AP/Tanjug

Fudbaleri Fenerbahčea slavili su u Trabzonu sa 3:2, ali su uz dosta poteškoća napustili stadion na kom su igrali. Ekipa iz Istanbula je postigla tri gola u gostima, u dva je odlično asistirao kapiten Srbije Dušan Tadić, i to je bio razlog za bes domaćih huligana koji su utrčali na teren i napali Džeka i ostatak tima. 

Ni malo nije bilo naivno u ovom sukobu. Ispostaviće se kasnije da su navijači Trabzona bili naoružani noževima i tako su krenuli na goloruke fudbalere Fenerbahčea. Međutim, nisu se nadali pružanju otprora i to kakvom. 

Defanzivac Fenerbahčea Brajt Osaji Samjuel je pokazao svoje umeće u odbrani i van igre - bukvalno je prebio dvojicu momaka koji su ga napali. 

Mediji u Turskoj pišu da su ti potezi verovatno bili i presudni da ne dođe do veće tragedije, jer su huligani u rukama imali oštre predmete i baklje.

Svejedno kako su prošli huligani nekolicima igrača Fenera izvukla je deblji kraj. Jedan od njih je hrvatski golman Dominik Livaković koji je imao krvavu bradu, a na snimcima napada se vidi i kako je dobio pesnicu u glavu prilikom izlaska sa terena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()