Hapšenje na treningu Orlova: Jedan navijač brzo priveden, drugog "spasao" Dušan Vlahović

Ne računajući manji incident, atmosfera među fudbalerima Srbije i navijačima bila je izvanredna

12.06.2024. 21:00
  • Podeli:
terning fudbalera srbije u nemačkoj, orlovi, fudbalska rprezentacija srbije, euro 2024, dušan vlahović, augzburg - 12 jun 2024 - foto TANJUG NEMANJA JOVANOVIĆ-6669ef4b4159a.webp Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

Fudbaleri Srbije nalaze se u Augzburgu, koji im je baza tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Orlovi su danas od 17.30 časova izašli na trening na stadionu "Rosenau", a interesovanje navijača je bilo ogromno.

Ljudi su napunili tribinu u velikom broju, a tokom treninga je viđena i jedna neverovatna scena. Naime, dvojica napadača su upala na teren, pa je policija reagovala i uhapsila jednog od njih, dok im je drugi za trenutak umakao.

Ispostavilo se da je on uleteo u teren kako bi se slikao sa Dušanom Vlahovićem, što mu je i pošlo za rukom jer je u prvi mah uspeo da izbegne da bude uvhaćen, piše Kurir.

Potom je viđen i šmekerski gest Vlahovića, koji je ispratio navijača kako ga niko ne bi sprovodio van terena, a tek posle toga su ga preuzele snage reda.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()