Hazard sve više razočarava: Garinča 21. veka

Branioci Belgijanca tvrde da pati od poremećaja metabolizma koji dovodi do nakupljanja neželjenih kilograma

06.01.2023. 13:40
  • Podeli:
hazard-benzema-reuters.jpg

Najskuplji fudbaler Real Madrida u istoriji Eden Hazard na udaru je kritika nakon još jedne razočaravajuće partije protiv niželigaša u Kupu kralja.

Real Madrid teškom je mukom prošao četvrtoligaša Kacerena u šesnaestini Kupa kralja, a strelac jedinog gola bio je Rodrigo u 69. minutu. Trener Karlo Anćeloti opravdavao je svoje igrače lošim terenom na stadionu "Princa Filipa".

Međutim, španski mediji su se zabavljali prepucavanjem trenera, ali i izgledom Edena Hazarda, najskupljeg Realovog pojačanja u istoriji, igrača od kog se očekivalo da zameni Kristijana Ronalda i postane nova superzvezda Kraljevskog kluba.

Real više ne može da izdrži sa Hazardom, konstatovao je "As".

“Nije napravio baš ništa, to je strašno. To više ne može da se trpi, prava katastrofa”, grmio je u svom komentaru poznati novinar Tomas Roncero, koji je Belgijca nazivao Garinčom 21. veka kada je dolazio u Real iz Čelsija.

Da je daleko od idealne fizičke forme, videlo se na Svetskom prvenstvu u Katru. Bio je prilično zapušten i nepripremljen, a igra mu je bila još lošija. Izgledom i pruženom partijom protiv niželigaša upalio je alarm u madridskom klubu.

Oni koji brinu o Hazardu reći će da se ne radi o neodgovornosti u brizi o fizičkoj formi, već o poremećaju metabolizma koji dovodi do nakupljanja neželjenih kilograma. 

Otkako je došao u Real iz Čelsija, Hazard je više vremena proveo u krevetu nego na terenu. Belgijanac na godišnjem nivou zarađuje oko 25 miliona evra. Prema poslednjim podacima, otkako je došao u Real, ima prosečnu platu 475.000 evra nedeljno.

Hazardu ugovor ističe u leto 2024. i prilično je jasno da će ga odraditi do kraja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()