Hesus uporedio Nejmara i Ronalda: Prioriteti u životu su im različiti

On je kao čovek sjajan, a kao igrač fantastičan, rekao je trener Al Hilala

16.01.2024. 10:21
  • Podeli:
Neymar-64fc215ede9ba.webp Foto: Retuers

Brazilski fudbaler Nejmar se oporavlja od teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena, ali to ne znači da se njegov stil života ne prati i da se o njemu ne priča. 

Trener Al Hilala Horhe Hesus uporedio je Brazilca sa znatno starijim Kristijanom Ronaldom, i time pokazao svoju zabrinutost za njega kao fudbalera, ali ne i kao čoveka.

"Kristijano Ronaldo ima više strasti za fudbal i on mu je prioritet u životu. Nejmar ima više strasti za druge stvari i te druge stvari, odnosno svoj privatan život, stavlja kao prioritet. Kao igrač on je i dalje fantastičan. I kao čovek je sjajan, a u to sam se uverio tokom mesec i po dana zajedničkog rada. Iznenadio me je pozitivno u svemu",  izjavio je Horhe.

Trener je objasnio koliko je Nejmarova povreda kolena uticala na tim:

"Pre svega, nisam imao sreće uopšte. Zašto? Nikada ranije nisam radio sa Nejmarom. Radili smo mesec i po dana i neobično je da se to oseti u kvalitetu. Mi smo ga izgubili, makar u napadu. On je lako dete za treniranje, on je veoma dobar i pun razumevanja".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()