Bizarna scena u Kikindi: Traktor i kombi uleteli na teren tokom fudbalskog meča

Snimak se brzo proširio na društvenim mrežama

22.09.2024. 17:30
  • Podeli:
traktor na utakmici printscreen 192-66f0366c8bf37.webp Foto: Printscreen/192 Instagram

Čudna scena viđena je u Kikindi tokom meča koji je odigran u ovom mestu. Naime, tokom utakmice lokalnih timova, došlo je do nezgode koja je u domenu "verovali ili ne".

Naime, jedan traktor i kombi uleteli su delimično u teren, međutim, na svu sreću, kako javlja 192, nema teže povređenih.

Na snimku se vidi kako ova nezgoda nije mnogo poremetila ni igrače, koji su bili na svojim pozicijama za nastavak meča.

Ipak, ovo je brzo krenulo da se širi društvenim mrežama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()