Holanđanin tužio klub: Dao podršku Palestincima i postao višak

Fudbaler podneo zahtev za zaštitu od otkaza

15.11.2023. 11:41
  • Podeli:
Anwar El Ghazi_foto_Instagram Cropped-652fcb92119a8.webp Foto: Instagram/Anwar El Ghazi

Anar El Gazi (28), reprezentativac Holandije marokanskih korena, tužio je nemački Majnc 05

Kako javljaju nemački mediji El Gazi razlog za obraćanje sudu je otkaz koji je fudbaler dobio zbog podrške Palestincima na društvenim mrežama.

"Bild" piše da je El Gazi tužio Maic zbog načina na koji je otišao iz kluba. Navodno ga Mainc nije obavestio da će dobiti otkaz, što je uobičajena praksa kad se raskida ugovor. 

Holanđanin je već podneo zahtev za zaštitu od otkaza radnom sudu u Maincu, a dve strane bi mogle na sudu da se nađu početkom decembra.

Prvi korak, kako piše "Bild" je da Mainc 05 otkrije tačne razloge raskida. Tada će se postaviti pitanje da li je otkaz bio nezakonit ili ne. Isti izvor piše da je El Gazijev ugovor vredan 2,5 miliona evra.

Ovaj fudbaler je u karijeri igrao za PSV, Ajaks, Lile, Aston Vilu i Everton, a odigrao je i dve utakmice za reprezentaciju Lala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()