I bez Ronalda savladali Mesijevu ekipu: Al Nasr ubedljiv protiv Intera

Publika je imala u čemu da uživa, a ekipa iz Majamija nastavlja dalje u Hong Kong

02.02.2024. 08:39
  • Podeli:
Lionel Mesi Al Nasra-65bc97a45d1b6.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Al Nasra ubedljivo su savladali Inter iz Majamija, pred svojom publikom, sa 6:0 u prijateljskom meču u Rijadu.

Na ovom meču jeste izostao "poslednji ples" Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, pošto je Portugalac ostao na tribinama zbog povrede, a Argentinac uglavnom na klupi da ne bi "razneo" domaćina. 

Svakako publika nije ostala bez užitka. Mesija su mogli da vide na terenu poslednjih sedam minuta, dok je Ronaldo utakmicu gledao iz lože sa vlasnikom kluba. 

v

Tri gola za Al Nasru postigao je Anderson Taliska, a mrežu Intera tresli su i Otavio i Kalil Maran, ali pamtiće se pogodak Ajmerika Laporta sa svoje polovine, odnosno sa skoro 70 metara.

Amerikanci kreću dalje na svoju turneju. Sledeća destinacija ekipe iz Majamija je Hong Kong, a tamo je sve spremno za dolazak jedne od najvećih fudbalskih zvezda svih vremena - Lionela Mesija. 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()