I Krunića slomile emocije na oproštaju velikog Ibrahimovića

Jedan od najboljih ikad završio karijeru

07.06.2023. 10:02
  • Podeli:
rade zlatan instagram 22-648015179c0a7.webp Foto: Instagram

Ceo svet emotivno prolazi kroz odlazak iz fudbala jednog od najboljih igrača koji su hodili planetom - Zlatana Ibrahimovića.

Bez dileme jedan od najboljih napadača svih vremena Zlatan Ibrahimović je pre nekoliko dana okačio kopačke o klin i završio svoju neverovatnu sportsku karijeru.

Na prepunom "San Siru" u nedjelju je bilo emotivno, kako na tribinama, tako i među igračima Milana, a jedan od onih kog su emocije savladale bio je i reprezentativac BiH Rade Krunić.

Fudbaler reprezentacije Bosne i Hercegovine, na kompilaciji koju je Ibra podelio na društvenim mrežama, potrešen je odlaskom velikana fudbalske igre.

Krunić je u jednom trenutku brisao suze pod jakim emocijama, a onda se aplauzima poklonio Zlatanu.

Inače, Ibrahimović i Krunić razvili su poseban prijateljski odnos, a pre nekoliko dana mogli smo videti da su se družili u Beogradu, zajedno sa Antom Rebićem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()